• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۹۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
قم » اجتماعی

دو مرکز درمانی تامین اجتماعی در قم احداث می‌شود

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی استان قم از برنامه ریزی برای ساخت مرکز درمانی تخصصی در مجاورت بیمارستان امام رضا (ع) و مرکز درمانی ملکی در منطقه پردیسان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید مهدی محصل،‌ مدیر کل سازمان تامین اجتماعی استان قم در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در استان قم عقب ماندگی‌هایی در زمینه درمان سازمان تامین اجتماعی از سال‌های قبل وجود دارد گفت: خرید دستگاه ام. آر. آی بیمارستان امام رضا (ع) تا سال آینده با هدف رفع کمبود‌ها و نیاز‌های بیمارستان انجام خواهد شد.

وی از افزایش تخت‌های بیمارستانی در تامین اجتماعی خبر داد، گفت: در ضلع شمالی بیمارستان امام رضا (ع) درمانگاهی تخصصی در مساحت ۳۵۰۰ متر و با ۴۰ تخت در دست ساخت قرار دارد.

مصحل افزود: با راه اندازی این درمانگاه فضای بیشتری برای بخش اداری و سایر فعالیت‌های بیمارستانی ایجاد می‌شود و کمبود‌های بیمارستان ۱۱۷ تختی امام رضا رفع می‌شود.

وی گفت: در این مرکز تخصصی بیشتر تخصص‌های لازم پیش بینی شده و از نورولوژی و مغز و اعصاب تا سایر تخصص‌های درمانی را شامل می‌شود.

مصحل اضافه کرد: در بیمارستان امام رضا توسعه ۶ تخت جدید ان، آی سی یو و ۵ اتاق نیز در بخش زنان و زایمان و آل، دی، آر افزوده خواهد شد و امیدواریم تا شهریور ماه این تخت‌ها به بهره برداری برسند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به کمبود مراکز درمانی تامین اجتماعی در بعضی مناطق مانند پردیسان گفت: با توجه به اینکه بیمه شدگان زیادی در این منطقه حضور دارند و با هدف سهولت دسترسی مردم این منطقه به خدمات درمانی تامین اجتماعی در صورت تامین زمین رایگان از طرف راه و شهر سازی آمادگی وجود دارد تا درمانگاه تخصصی ملکی سازمان در این منطقه ایجاد شود.

مصحل افزود: در دولت سیزدهم با راه اندازی صندوق بیماری‌های سخت و صعب العلاج هزینه بیماری‌ها سخت ماند سرطان پوشش داده شد و پارسال از این محل ۷ میلیارد و پانصد میلیون تومان به این بیماران پرداخت شده است.

وی از تشکیل ۴ هزار و ۷۰۰ پرونده در زمینه ناباروری در استان خبر داد و گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون با ابلاغ قانون جوانی جمعیت سازمان تامین اجتماعی ۱۷ میلیارد تومان هزینه کرده است و در این زمینه ۵۳ خدمت از سوی بیمه تامین اجتماعی ارائه می‌شود.

وی درخصوص بودجه درمان سازمان تامین اجتماعی در استان قم گفت: بودجه امسال درمان تامین اجتماعی با افزایش ۴۰ درصدی به ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

مصحل از انعقاد توافقنامه با دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد برای از تامین پزشکان متخصص و فوق تخصص در بیمارستان امام رضا (ع) خبر داد و افزود: در زمینه ویزیت‌های تخصصی رشد ۲۷ درصدی در بیمارستان اتفاق افتاد و این ویزیت ها توسط تخصص‌های مختلف ریه، گوارش، کلیه، روماتولوژی و ارتوپدی و جراحی مغز و اعصاب صورت گرفته است.

مدیر کل تامین اجتماعی استان در خصوص وضعیت بیمه بیکاری افزود: مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان قم ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر کاهش یافته است که به دلیل فراهم بودن شرایط کاری و افزایش فرصت‌های شغلی و پایین بودن نرخ بیکاری در استان است.

موسوی شناسایی کارگران فاقد بیمه را از اولویت‌های کاری تامین اجتماعی عنوان کرد و افزود: در سه ماه امسال با بازرسی‌های انجام شده از کارگاه‌های سطح استان حدود ۵۰۰ کارگاه جدید در استان شناسایی شدند و کارگران فاقد بیمه این کارگاه‌ها تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

وی افزود: همه افراد از طریق نرم افزار تامین من و شماره ۱۴۲۰ می‌توانند وضعیت شغلی خود را اعلام کنند تحت پوشش قرار بگیرند.

مدیر کل تامین اجتماعی استان از افزایش دو درصدی تعداد بیمه شدگان این سازمان در سه ماهه امسال خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رکورد هشت مرحله ذوب متوالی و بی وقفه در کارخانه فولاد سفیددشت
گشتی در دل طبیعت و بلندای صخره‌ها
تدوین ۷۰ طرح سرمایه‌گذاری در کشاورزی آذربایجان غربی/ کنترل تب برفکی و رفع مشکلات نهاده‌ها
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
چمران: تهران تراکم‌فروشی به معنای گسترش شهر ندارد
توضیحات پلیس درباره جزئیات حادثه تصادف مرگبار اتوبوس در نطنز
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
ثبت یک فوتی ناشی از بیماری آنفلوانزا در استان اردبیل
درخشش دانش‌آموزان سمپاد خوزستانی در کارسوق زبان
منچستر یونایتد ۴-۴ بورنموث؛ تساوی یونایتد در الدترافورد
ساخت دستگاه پایش دوز پرتو با خوانشگر بومی
مسدود شدن زیرگذر ورودی جهرم
صادرات بیش از ۸۰۰ هزار دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان در کاشان
آغاز شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در خراسان رضوی
اوج بار تابستان امسال با اجرای ۱۴ مگاپروژه، ۲۵۰۰ مگاوات کاهش یافت
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی از بخش‌های سنگر و کوچصفهان
جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای مزارع آبزی‌پروری هشدار صادر کرد
راه اندازی بزرگترین بیمارستان سیار کشور در مروست
پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه سوم جاده گچساران به چرام
لزوم تسریع در تکمیل استخر شنا آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)